Pár foto Jessici

9. března 2007 v 16:49 | Ivča |  Jessica Simpson

Zpěvačka,herečka a modelka JESSICA SIMPSON


Diskografie:
2004Angels
2004With You
2004Take My Breath Away
2003Sweetest Sin
2003In This Skin
2002This Is The Remix
2001Irresistible
2000I Think I'm In Love With You
2000Where You Are
1999I Wanna Love You Forever
1999Sweet Kisses
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 fůůůůůůůůůůůůůj fůůůůůůůůůůůůůj | 16. června 2007 v 13:22 | Reagovat

blééééééééééééééééé,je mi zní na hovno

2 ................................... ................................... | 16. června 2007 v 13:22 | Reagovat

jj,je to kráááááááááááááááááááááva blondýna njn

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama